Contact
klantportal
direct ondersteuning
Screen Connect

We helpen je graag direct: 020 4942424

Bel ons: 020 4942424

RATING

support   Connect   klantportal

support

Warner Bros. International Television Productions kiest wereldwijd voor diensten 2ML

Amsterdam, 10 februari 2016- Televisie- en filmproducent Warner Bros. International Television Productions (WBITVP) kiest wereldwijd voor het Amsterdamse 2ML als partner voor hun professionele e-mailomgeving. In navolging van Nederland en Finland gaat Warner Bros. nu ook in Australië, Brazilië, Spanje, Argentinië, Chili en Portugal gebruik maken van de dienstverlening van 2ML. Alle landen krijgen de beschikking over Hosted Exchange. 2ML profileert zich zo als internationale IT-partner die grensoverschrijdende vraagstukken op kan lossen.

Centraliseren van diensten
De kantoren van multinational WBITVP zijn weliswaar verspreid over alle werelddelen, maar staan veelvuldig met elkaar in contact. Echter, tot op heden zijn alle kantoren wat betreft IT-omgeving autonoom ingericht. Met 2ML wordt er voor het eerst een dienst uitgerold die voor alle landen beschikbaar wordt. De medewerkers van WBITVP hebben hierdoor nu wereldwijd onder meer de mogelijkheid op elk device veilig hun e-mailomgeving te beheren en agenda’s en contactgegevens te synchroniseren met internationale collega’s.

De keuze voor één centrale IT-partij sluit aan op de trend die 2ML ziet bij (internationale) klanten, waar steeds meer diensten worden gecentraliseerd. Korte lijnen en minder leveranciers dragen bij aan effectievere dienstverlening en efficiëntere processen.

Langdurige samenwerking met 2ML
In Nederland werkt WBITVP al vijftien jaar met 2ML als IT-partner. Na een tevens succesvolle samenwerking in Finland volgen nu dus ook samenwerkingen tussen 2ML en Warner Bros. in Europa, Zuid-Amerika en Oceanië. Warner Bros. kan dankzij 2ML zonder hinder van tijd- en grenszones opereren, met één centraal aanspreekpunt voor IT. Met de garantie van 24/7 service vormt het tijdverschil geen beperking.

Flexibiliteit van cloud-oplossingen
Robin de Vries, CEO bij 2ML: “Dankzij de continue verbetering van cloud-oplossingen hebben wij de flexibiliteit om onze diensten wereldwijd aan te bieden. Dat een grote partij als Warner Bros. kiest voor een IT-dienstverlener uit Amsterdam is hiervan een extreem, maar tegelijk heel mooi voorbeeld. Dat betekent uiteraard wel dat wij behalve continue bereikbaarheid ook op de hoogte moeten zijn van ontwikkelingen in lokale wet- en regelgeving omtrent dataopslag.

Over 2ML
2ML beheert ruim 20.000 werkplekken, gespecialiseerd in Managed services, cloud-diensten en applicatie-ontwikkeling voor 600+ klanten. De Amsterdamse dienstverlener biedt continuïteit voor iedere IT-omgeving, groot en klein. De ruim 40 medewerkers zijn Microsoft, Dell, Apple en ISO9001/27001 gecertificeerd en hebben een oplossing voor iedere situatie en omgeving. Klanten van 2ML zijn o.a verschillende advocatenkantoren maar ook bedrijven als BOEKEL, RTL Nederland, Tony’s Chocolonely en Het Nederlandse Rode Kruis. Voor meer informatie ga naar: www.2ml.nl

Voor meer informatie
2ML
Robin de Vries
Telefoon: 020 494 24 24
E-mail: robin(at)2ml.nl

Whizpr
Valentijn Bouman
Telefoon: 0317 410 483
E-mail: 2ml(at)whizpr.nl