Contact
klantportal
direct ondersteuning
Screen Connect

We helpen je graag direct: 020 4942424

Bel ons: 020 4942424

RATING

support   Connect   klantportal

support

Fusie 2ML met PQR


Per 5 april 2017 zijn PQR en 2ML verder gegaan als één bedrijf onder de naam PQR. Met de fusie ontstaat er een strategische IT-partner die de vele oude tradities in de IT-sector wil doorbreken. Het ‘nieuwe’ PQR focust zich op strategisch IT-advies, hybrid cloud en managed services. Op het congres IT-Galaxy, wat plaatsvond op woensdag 5 april, werd dit bekend gemaakt.

De fusie zorgt voor een samensmelting van de kennis en ervaring van PQR op het gebied van datacenter- en workspace toepassingen en hybrid cloud met het specialisme van 2ML op het gebied van IT, cloud- en managed services en mobile applications.

Waarom fuseren?

De afgelopen jaren heeft 2ML het klantenbestand flink zien groeien en hebben we hard gewerkt om als organisatie mee te groeien. Het is voor ons van belang de focus op de eindgebruiker te houden, transparant te blijven en u als klant tevreden te houden. In deze groei vult PQR de dienstverlening aan die wij voorheen middels partnerschappen vorm moesten geven. In PQR heeft 2ML een ambitieuze partij gevonden waarmee we de huidige én nieuwe klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Het nieuwe PQR

Met 160 mensen ondersteunt het nieuwe PQR meer dan 500 grote, middelgrote en kleine klanten van 5 tot 5000 gebruikers. Ronald schaap zal PQR aansturen als zijnde directeur. Robin de Vries zal verantwoordelijk worden voor alliances, marketing en new business. Daan Brenninkmeijer gaat de interne operatie aansturen en Jeroen Kok wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Met de fusie en de toetreding van Intersaction heeft Rolf van Gameren, oprichter van PQR, afscheid genomen van PQR, evenals Gilde Equity management.

Toekomst

2ML ziet de gezamenlijke toekomst met PQR vol vertrouwen tegemoet. Door de fusie voegen wij specialiteit op het gebied van hybride cloudoplossingen, implementatietrajecten en software defined datacenter diensten aan. De naam 2ML zal opgaan in de naam PQR: de komende maanden blijft de naam 2ML gehandhaafd en zal na de zomer uitgefaseerd worden.

De eerste gezamenlijke opdrachten zijn al succesvol gerealiseerd. De aankomende tijd zullen wij u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen naar aanleiding van de fusie.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen, neem dan vooral contact op met Manouk Hertogs. Dit kan via telefoonnummer 020 494 2424 of via manouk@2ml.nl.

 

website van PQR