Contact
klantportal
direct ondersteuning
Screen Connect

We helpen je graag direct: 020 4942424

Bel ons: 020 4942424

RATING

support   Connect   klantportal

support

 

Partners

Microsoft Gold Certified Partner

Sinds 2009 is 2ML it solutions officieel gecertificeerd als Microsoft Gold Certified Partner. Deze certificering is een kwaliteitskenmerk welke door Microsoft wordt toegekend aan de meest ervaren partners.


Dell Preferred Partner

2ML is een onafhankelijke reseller van alle fabrikanten van hard- en software. Sinds 2001 werkt 2ML met het gehele product portfolio van Dell.
 


Apple

2ML kan voor u ook uw gehele Apple automatisering verzorgen van iMac tot aan MacBook Pro en van iPad tot aan de iPhone al dan niet gekoppeld aan Windows en Unix systemen.


Synology

2ML is partner van Synology voor het gehele portfolio. Wij ondersteunen u bij consult, aanschaf, implementatie , beheer en support. Synology is dé storageoplossing voor Windows, Apple en Unix systemen.


All 4 legal

All4legal is een nauwe samenwerking van BaseNet advocatensoftware, 2ML it solutions & MaDox Groep. Ons uitgangspunt: Een naadloze en veilige ICT totaaloplossing voor het moderne advocatenkantoor dat op zoek is naar totale ontzorging voor uw kantoorautomatisering. Onze expertise omvat de gebieden IT hosting, Relatie- & Dossierbeheer, Declaraties, Kopieer-, Print- & Scan oplossingen, Urenregistratie, Facturatie & Telefonie.


Aventel

Aventel is partner voor zakelijke telefonie en verbindingen. Aventel is een innovatieve specialist en aanbieder van telecommunicatie-, data- en mobiele-diensten. Sinds de oprichting in 1997 onder de naam Flexi Phone BV onderscheidt Aventel zich door persoonlijke aandacht te geven aan haar klanten. Wij bieden klanten hiermee één aanspreekpunt voor de volledige ICT. Het niveau van service en support door Aventel sluit naadloos aan bij 2ML.


Madox

Madox is onze partner voor printers en document oplossingen. De MaDox Groep levert innovatieve kopieer-, print- en scanoplossingen die in samenwerking met 2ML naadloos in een ICT omgeving kan integreren.

Deel deze pagina op: