Contact
klantportal
direct ondersteuning
Screen Connect

We helpen je graag direct: 020 4942424

Bel ons: 020 4942424

RATING

support   Connect   klantportal

support

Team 2ML en de FD Gazellen Awards 2016

13-12-16Team 2ML en de FD Gazellen Awards 2016

Op een dinsdag in november zaten we, samen met andere hardwerkende ondernemers uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland in het theater Amsterdam. Te wachten of we in de prijzen zouden vallen. De FD Gazellen Awards 2016 zouden die avond worden uitgereikt voor de regio West in de drie categorieën klein, middel en groot. Wij waren genomineerd voor de categorie middel en konden goud, zilver of brons winnen. We hebben niet gewonnen. Wel zijn we de snelst groeiende IT-dienstverlener.

Waarom toch nog een bericht?

Ik heb geaarzeld of we hier aandacht aan moeten besteden, want we hebben geen grote prijs in de wacht gesleept. Maar we stáán wel op die lijst en dat zegt iets. We zijn ambitieus bij 2ML, de markt verandert sneller dan ooit en onze klanten verwachten en vragen steeds meer. In de Randstad als hoogste IT-dienstverlener op de FD-Gazellenlijst komen, is wel degelijk iets om trots op te zijn. Vandaar dat ik er toch aandacht aan besteed.

Druk op de organisatie

Het gezegde gaat dat je successen moet vieren en hoe ik er ook naar kijk, dit is een succes van ons team. Juist omdat groei niet eenvoudig is. Zeker snelle groei legt een grote druk op een organisatie. Klanten mogen er natuurlijk geen last van hebben en als je de lat van klanttevredenheid zo hoog legt als wij doen, kan je je borst als 2ML-er wel nat maken. Als management hebben wij de taak onze collega’s goed te ondersteunen bij hun werk en gelijktijdig vinger aan de pols te houden van onze klanten.

Doordat we continu meten wat onze klanten vinden, kunnen we leren en bijsturen. Zijn zij nog tevreden met ons, ervaren zij ons nog als persoonlijk, vriendelijk en met kennis van zaken? Dat is voor de stabiliteit en gezondheid van de organisatie belangrijk, daar doen we het voor. De reviews die we krijgen, lijken erop te wijzen dat we op de goede weg zijn. En we blijven eraan werken om onze dienstverlening te verbeteren.

Deze nominatie is wat mij betreft voor het team. Dat keihard werkt, nieuwe mensen wegwijs maakt, telkens met slimme oplossingen komt voor de vragen van onze klanten en onvermoeibaar de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT bijhoudt. Daar ben ik heel erg trots op. Vandaar deze blog.

Team 2ML: gefeliciteerd met de nominatie van FD Gazelle 2016!

Robin de Vries's picture

Dit artikel is geschreven door: 

Robin de Vries

Deel deze pagina op: