Contact
klantportal
direct ondersteuning
Screen Connect

We helpen je graag direct: 020 4942424

Bel ons: 020 4942424

RATING

support   Connect   klantportal

support

2ML finalist Microsoft Partner Award

07-09-16

Elk jaar worden de Microsoft Partner Awards uitgereikt. Hiermee beloont Microsoft de partners die technologie op slimme en innovatieve wijze inzetten. De awards worden uitgereikt voor verschillende disciplines; van Unified Communications tot contentmanagement. Ook wordt er in elk land een ‘partner of the year’ gekozen. In die laatste categorie is 2ML dit jaar finalist geworden. 

Wat zijn de Microsoft Partner Awards?

De Awards worden elk jaar de door Microsoft uitgereikt in augustus op de World Partner Conference. Partners, zoals 2ML, kwalificeren zich in juni door uitgebreide casestudies aan te leveren.

Een jury van kritische experts bekijkt vervolgens alle inzendingen en kiest daar uit de finalisten. Uiteindelijk wint in elke categorie één partner de award. Dit jaar waren er in totaal 2.500 deelnemers uit 119 verschillende landen. 2ML is finalist geworden voor de ‘Partner of the year Award’. De awards werden uitgereikt in Toronto, Canada.

Waarom is 2ML ‘Finalist Partner of the Year Award’ geworden?

2ML is genomineerd met het innovatieve werkplekconcept voor juridische dienstverleners; de Legal Cloud Workplace. Deze case is tot stand gekomen met Advocaten- en Notarissenkantoor BOEKEL, die gebruik maakt van deze oplossing. U kunt alles over de case lezen in de gastblog van Marien Glerum (CEO van BOEKEL).
 
De Legal Cloud Workplace is een cloud-werkplek op basis van Office 365, Azure en onze eigen IAAS-oplossing. Deze werkplek is uniek door de combinatie van techniek en services. Bij het samenstellen van deze oplossing hebben we ons verdiept in het leven van een advocaat. Wat heeft hij nodig? Wanneer heeft hij een goede dag? Waar loopt hij tegen aan? Hoe kan it voor hem werken?

Op basis van deze behoeften hebben we een eenvoudige, betaalbare oplossing gemaakt die voldoet aan de eisen van de markt. Advocaten kunnen nu 24/7 bij hun applicaties, bestanden en dossiers. Ook hebben we het administreren, zoals tijdschrijven en factureren, enorm simpel gemaakt. Natuurlijk is er een slimme oplossing om goed om te gaan met papier, iets wat kenmerkend is voor de juridische dienstverlening waar veel nog analoog gebeurt.

Deze aanpak maakte dat de jury van de Microsoft Partner Awards, 2ML tot finalist heeft benoemd. Onze oplossing werd gewaardeerd, doordat wij niet vanuit de techniek denken maar vanuit de gebruiker. De visie en aanpak die 2ML hier voor heeft, is uniek in de Nederlandse markt. En daarvoor worden we beloond.

Robin de Vries's picture

Dit artikel is geschreven door: 

Robin de Vries

Deel deze pagina op: